Halihó Belláim, újra hétfő van, én pedig még mindig utazós témákban utazok. Na de a szóviccet félretéve most egy kicsit különlegesebb témával készültem Nektek erre a hétre. Én személy szerint minden tevékenységhez inspirálódok valahonnan, legyen az főzés, lakásdekoráció, vagy jelen esetben az utazás. Legszívesebben a Pinterestet és az Instagramot görgetem, hiszen mindig találok egy-egy új témát, amelyből a következő hasznos elfoglaltságomhoz meríthetek ötleteket, inspirációkat. 

A mai cikkemben azokat a kedvenc utazós bloggereimet mutatom be nektek, akik a leginkább inspirálnak, és akiknek a fotózáshoz való szépérzékét is sokak eltanulhatnák. Na de vágjunk is bele, három utazós bloggert mutatok most be nektek, akiket már lehet, hogy ismertek is, de ha nem, akkor garantáltan a top látogatott instaprofilok között fognak szerepelni nálatok is!

Elsőként had mutassam be nektek Cecíliát (@szeliaa), aki fiatal kora ellenére a világ rengeteg pontján járt már, amit követőivel nagyon szívesen meg is oszt. Blogját egy saját csodálatos fotóalbummal egészíti ki az Instagram profilján, amit ha bármikor megnyitok, azonnal elkap, az „azonnal utazni szeretnék” érzés. Igényesen összeválogatott fotók tökéletes helyszíneken, ahová Ti is ellátogathattok akár rövidebb utazással is. Nagyon sok inspirációt kapok a fotóin keresztül, amit ezúton is köszönök neki. Csajok, ugye ti sem akartok lemaradni ezekről a desztinációkról?

A követező lány Timi (@themacarongirl.travels), akinek szintén rendkívül hasznosak az utazással kapcsolatos beszámolói, és a fotóit nézegetve arra inspirál, hogy újabb úti célokat tűzzek ki magam elé. Nagyon sok helyet fedezett már fel a világon, ami arra ösztönöz, hogy én is menjek, és lássam a világ csodáit. Kukkantsátok meg őt is, és járjátok be a világot!

És végül Nikit szeretném Nektek bemutatni (@nikinagyniki), aki elképesztő fotókon mutatja be a világot, és csodálatos helyekre repít bennünket. Mesébe illő pillanatokat örökít meg, hatalmas inspiráció az utazás előtt állóknak, de annak is, aki még nem tudja, hová utazzon jövő nyáron. Minden fotója szinte életre kel az oldalán, és ha figyelmesek vagytok, láthatjátok, hogy Budapest is ott szerepel a fotókon. Én a helyetekben nem hagynám ki!

Köszönöm szépen, hogy velem tartottatok, remélem érdekesnek találtátok a mai cikkemet, és segítségül lesznek a fentebb említett profilok az új úti célok meghatározásában, inspirációgyűjtésben. A fotók forrása az egyes instagram profilok.