Melyik ruhát is válasszam? Neten vagy boltban? Színeset vagy feketét?

Nekünk nőknek az egyik legnagyobb problémánk, amikor a próbafülkében állva szembesülünk azzal, hogy dönteni kellene, melyik ruhát vigyük haza. Megterhelő a választás. De mik is lennének a kritériumok, amik segítenének túllendülni a krízishelyzeten? Én ezeken a pontokon szoktam végig pörgetni az agyam.

  1. Én először is szerelemből döntök, az mindent felülír. Ha meglátom a ruhát és imádom, aztán felvesszem és még jobban imádom.
  2. Ha több ruha van, ott úgy szoktam lecsökkenteni az esélyesek számát, hogy megnézem az árát és mérlegelem mennyire érzem magaménak a ruhát.
  3. A 3. szempont, hogy mihez tudnám felvenni, van e olyan cipőm, nadrágom, amihez illik. De ez már csak tényleg végső esetben segít.

Amikor ruhát keresünk, azt két helyről tehetjük meg. Vagy elmegyünk valamelyik üzletbe, vagy netről rendelünk. Ahhoz, hogy netről rendeljünk, véleményem szerint nagyon ismernünk kell önmagunkat, a ruhatárunkat, a testünket, a stílusunkat. A boltban bármit fel tudsz próbálni és bármikor visszaviheted. A netes rendelés már jóval macerásabb.  Viszont, ami mellette szól, hogy sokkal egyedibb darabokat szerezhetsz be, ezáltal kitűnhetsz a tömegből és jobban kifejezheted a stílusod. Szóval megéri kockáztatni, bátorságot venni és rátalálni önmagadra. Amit akár a kezdhetnétek is a PiuBella oldalán.

Sok ideig tombolt a fekete mánia, sokan bele is ragadtak. Vannak, akik nagyon kreatívan tudják használni az egyszínű fekete darabokat, úgy kiválasztani azokat, hogy mindegyik felhívja magára a figyelmet. De vannak, akik csak a biztonságérzet miatt maradtak ennél a stílusnál vagy éppen a szomorúság, gyász, vagy depresszió miatt. Sajnos az kell mondjam, ez nem a legjobb megoldás. Ha feketébe burkolódzol, nem segít. A hangulatodat nyomasztóvá teszi és a külvilág felé is, csak a negatív érzést közvetíted. Nehezebben közelednek feléd, ezáltal azt gondolhatod, hogy nem szeretnek az emberek. Törj ki ebből a körforgásból. Már azzal segítesz magadon, ha legalább egy élénk színt csempészel a szettedbe. Én is kipróbáltam és használt. A hangulatod feldobja, csak légy bátor, magabiztos. Mint egy igazi nő!