Sokat gondolkodtam, hogy milyen téma az, ami igazán megfog Titeket, Olvasóim. Talán egy lánynak/ nőnek a legnagyobb kérdés, hogy mit is keresnek bennünk a férfiak? Biztos sokatok átesett már szerelmi csalódáson, és olyankor azt érzitek, hogy valamit elrontottatok. Fontos, hogy nem mindig magatokban kell keresni a hibát (senki sem szereti a kétségbeesett nők sikolyait).

Pár napja kitettem egy instagram posztot a fiúknak. Sok választ kaptam, amiben több tulajdonságot is megfigyeltem, ami egyezett. Na de nézzük is meg, hogy mitől tartanak minket vonzónak a férfiak…

CÉLTUDATOSSÁG, HATÁROZOTTSÁG

Első helyen a férfiak többsége ezt mondta. Ezzel, mint nő teljes mértékben egyetértek. Kevés pasi szereti, vagy inkább egyik sem, ha egy nőnek nincs célja és csak úgy “teng- leng”. A céltudatosság, határozottság szükséges a gyerekneveléshez, azonban ha egy pasi ezeket a tulajdonságokat nem tapasztalja, könnyen kiábrándulhat kiszemeltjéből.

KEDVESSÉG, HUMOR

A nő legszebb ékszere a mosoly. Ha kedvesek vagyunk, azzal bárkit levehetünk a lábáról, nem kell bonyolult dolgokra gondolni, a kedvesség csak annyiból áll, hogy odafigyelünk az emberekre, segítőkészek vagyunk…

TITOKZATOSSÁG

Nem a zárkózott, szótlan nőkre kell gondolni. Az egy idő után fárasztó lehet egy férfi számára, ha a nő nem akar megszólalni a randikon, de egy enyhe félénkség aranyossá tesz bennünket és az bejön a pasiknak.

NEHEZEN KAPHATÓSÁG

Amióta a férfiak az eszüket tudják, a harc mozgatja őket. Küzdeni valakiért, megszerezni valakit, ez persze csak akkor izgalmas, ha vágyniuk kell a lányra és nem kötünk ki a férfi ágyában az első randi után… Azért arra figyeljünk oda, hogy ne menjen el egy egér- macska játékba, hogy a nő sosem enged, mert az bizony rosszul is elsülhet.

A belső értékek mellett, több fiú is írt olyan tulajdonságokat, amiket nem mondunk belső értéknek, de számukra fontos.

MÉRTÉKKEL IGYON

Valljuk be nem szép látvány, amikor egy hölgy a bár közepén összeesik és a barátnőinek kell kicipelni, hogy ne fulladjon bele a saját hányásába.

NE DOHÁNYOZZON

Ez nem minden pasinak fontos, de a legtöbben nem tartják vonzónak a láncdohányos csajokat.

ÖLTÖZKÖDÉS

“A ruhádnak elég szűknek kell lennie ahhoz, hogy megmutasd, nő vagy, de elég lazának ahhoz, hogy megmutasd, hölgy vagy.” /Marilyn Monroe/

FŐZÉS

Ezt szerintem nem kell sokat magyarázni. Ahogy a mondás is tartja, a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út.

Remélem, hogy ezzel a cikkel egy kicsit rávetítettem arra, ami igazán fontos. Legyetek önmagatok és garantálom, hogy a megfelelő pasi odáig lesz értetek.

A képek forrásai: www.unsplash.com / www.pinterest.com / www.pexels.com